Trouwfilm-Videograaf-Bruiloft-Amsterdam-Dreamers-Film-Video-Header-DWA-TROUWFILM2

Wij zijn The Dreamers.

Dromers van dromen, makers van trouwfilms. Unieke storytelling waarbij echte, menselijke emotie voorop staat.

Een trouwfilm van The Dreamers is meer dan een trouwfilm – het is een ervaring. Wij zijn meer dan videografen. Wij zijn dromers – net als jij. Wij dromen met je mee over de perfecte bruiloft, over de perfecte trouwfilm. Wij zien de details die een ander niet ziet. De trotse blik van je vader. Dat strikje in je haar. Een traan van je oma. Wij zijn persoonlijk. Creatief. Flexibel. Niets is ons te gek, niets is ons te wild. Wij zijn niet zoals andere videografen. Wij geloven niet in ouderwetse trouwfilms. Daarom doen wij het anders: we maken prachtige, cinematische trouwfilms. En daar gebruiken we alleen de beste apparatuur voor – want voor jouw bruiloft is alleen het allerbeste goed genoeg.

Ook hebben wij Yael in huis. En Yael is, naast een van de beste bruidsvideografen van Nederland, ook een van de weinige vrouwelijke videografen. En dat is fijn. Want alleen een vrouwelijke videograaf kan een bruid op haar huwelijksdag écht begrijpen. Yael snapt waarom het belangrijk is dat dat ene plukje haar perfect zit, en waarom het belangrijk is om een mooi detail te filmen van die speciale oorbellen. En in die details zit het hem. Regelmatig horen we achteraf dat de trouwfilm die wij mochten maken zoveel prachtige details bevat. Dan weten we: a job well done.

In 2015 werd onze inzet erkend door de Dutch Wedding Awards: we mochten een nominatie ontvangen voor beste videograaf van Nederland!

BEKIJK ONZE SHOWREEL:

Onze aanpak

 • Kennismakingsgesprek

  Voorafgaand ontmoeten we elkaar een keer. Zo leren we elkaar alvast kennen en bespreken we jullie wensen voor jullie trouwfilm.

 • Brainstorm

  Samen bespreken we ideeën voor jullie trouwfilm. Willen jullie bijvoorbeeld ook een smoelenboek, een shoot of videoboodschappen?

 • De bruiloft

  Op de dag van jullie bruiloft maken wij de video van alle fantastische gebeurtenissen - van het aankleden tot het ja-woord tot de eerste dans.

 • Montage

  Binnen acht tot twaalf weken na jullie huwelijk is de video klaar! Jullie krijgen hem digitaal verstuurd om na te kijken. Is hij zo goed, dan maken we de video af.

 • Ontvangst

  Jullie ontvangen de definitieve versie van jullie trouwfilm digitaal, op dvd of op Blu-Ray. Ook ontvangen jullie alle ruwe beelden op een usb-stick!

Meerdere pakketten om uit te kiezen

Wij geloven in keus. Niet elk bruidspaar heeft een gigantisch budget, terwijl elk bruidspaar wél een prachtige trouwfilm verdient. Daarom werken wij met pakketten. Vanaf al slechts 1.899,- euro kunnen jullie een trouwfilm door ons laten maken. Voordelige video, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor elk budget hebben wij een oplossing. Laat ons met jullie mee dromen!

Benieuwd hoe wij invulling kunnen geven aan jullie budget? Neem contact met ons op en bekijk onze tarieven!

Trouwvideograaf beste videograaf DWA Dutch Wedding Awards Nonimatie Genomineerd Dreamers Amsterdam

GENOMINEERD VOOR EEN DUTCH WEDDING AWARD 2015!

DON’T TAKE OUR WORD. TAKE THEIRS.

 • Yael and Hugo make our wedding film. In our eyes, the cooperation was perfect, with a briljant film to show for it. Every touching and special moments are beautifully captured forever. The wedding film is better than we could have asked for and we are really, really happy we choose for The Dreamers.

  Coert & Ellen
  Coert & Ellen
 • Wat een prachtig werk maakt dit duo, en wat zijn ze goed en leuk! De trouwfilm is een waar kunstwerk geworden. De sfeer, de kleuren en de muziek, alles klopt gewoon. Je voelt en ziet alle emoties en het ziet er allemaal zo prachtig en romantisch uit! Heel bijzonder om de hele dag op deze manier opnieuw te kunnen blijven beleven. Zo fijn om alle gelukkige momenten en al onze lieve familie en vrienden een beetje vast te kunnen blijven houden… Voor altijd. Hugo en Yael, heel erg bedankt!

  Ramon & Stefanie
  Ramon & Stefanie
 • Hugo en Yael, een onwijs leuk stel en zeer professioneel met passie voor hun vak! Bij eerste kennismaking was er direct een klik en onze wensen werden direct vertaald in plannen en leuke ideeën. Met als resultaat een prachtige film met alle mooie momenten van de dag waar we nog jaren van kunnen genieten door heel veel terug te kijken! Absolute aanrader!

  Andre & Berit
  Andre & Berit

Featured on:

JULLIE TROUWFILM DOOR ONS LATEN MAKEN?