fbpx

Every Frame a Painting: workshop bruiloft videografie

Haal het meeste uit een minimale invloed – en maak boeiende, epische trouwfilms die je raken.

Speciaal ontworpen om je te helpen ontwikkelen door stil te staan bij de theorie achter de keuzes die we maken: why you do what you do. Tijdens deze workshop focussen we ons op twee dingen: de creatieve aanpak en de zakelijke kant van bruiloft videografie. We vertellen je alles dat we weten over het maken van de mooiste trouwfilms, maar ook over het runnen van een succesvol en winstgevend bedrijf. Daarbij introduceren we je met storytelling, en hoe je deze principes kunt gebruiken om meeslepende, ontroerende montages van je films te maken. Ook staan we stil bij het allerbelangrijkste dat we hebben geleerd, en hoe datgene zowel onze films als onze bedrijfsvoering heeft veranderd.

De meeste bruiloften zijn erg uitdagend – ze gaan bijna nooit zoals gepland. In staat zijn om niet alleen te kunnen improviseren, maar ook te kunnen anticiperen zal je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Iets dat je films onwijs zal gaan verbeteren. Omdat we ons niet alleen op de praktijk richten, bieden we een workshop aan waar iedereen iets kan leren – fotografen inclusief. Tijdens deze workshop vertellen en delen we alles – without holding back. We delen de dingen die wij op de harde manier hebben moeten leren – de dingen die wij graag hadden gehoord toen we net begonnen met videografie. The good & the bad. Schrijf je snel in, want er zijn gelimiteerde plekken beschikbaar!

Over The Dreamers

Yael Ovadia & Hugo van Dijke

The Dreamers zijn Yaël en Hugo, en samen met onze dochter Liorah wonen wij in Amsterdam. Inmiddels zijn we al ruim zes jaar bezig als videograaf. Onze stijl laat zich kenmerken door prachtige cinematografie gemixt met boeiende storytelling, met een focus op echte, pure emotie. We hebben altijd de behoefte gevoeld om te innoveren: om iets te creëren dat we zelf perfect vinden, in plaats van om mee te gaan met tradities of trends. Dat eindigde met onze unieke mix van documentaire en cinematografie: iets dat we wedding cinema noemen.

Waar de workshop over zal gaan

Wij presteren het best als onze bruidsparen ons volledig vertrouwen. Maar hoe doe je dat? En hoe combineer je een documentaire-aanpak met specifieke cinematische invloeden – zonder een bruidspaar oncomfortabel te laten voelen, of te veel invloed te hebben op de energie van de dag?

Zowel onze achtergrond in de journalistiek als onze persoonlijke achtergronden zijn terug te zien in onze films – en dat is iets goeds. Het is belangrijk om een creatieve handtekening te hebben. Een beter begrip hebben van waarom je doet wat je doet helpt je dan ook je stijl je bepalen.

Het doel van de workshop bruiloft videografie is om de deelnemers compleet en totaal te inspireren: om je creatieve energie te herladen en om een professionelere bedrijfsvoering te kickstarten. Ook gaan we aan de slag met het bepalen van jouw specifieke doelgroep: wie is nou eigenlijk jouw publiek? En wie jouw klant? Het einddoel is duidelijk: we stellen je in staat om prachtige, cinematische en boeiende trouwfilms te kunnen maken.

Investering

€ 900 € 800 Early Bird (excl. BTW)

  • Workshop van twee dagen. Inclusief drankjes, 2x lunch en 1x dinner.
  • Diepgaande creatieve theorie. Leer de keuzes die je kunt maken kennen en begrijpen.
  • Ons proces van A tot Z: van aanvraag tot aflevering van de film.
  • Vind jouw stem en je publiek. Wie is jouw klant en hoe bereik je die?
  • Leer hoe je je bedrijf kan laten groeien, hoe je je tarieven kunt bepalen en hoe je van het maken van trouwfilms je fulltime beroep kunt maken.
  • Hoe je jouw merk en product in de markt zet.
  • Technische aspecten. Inclusief uitgebreide uitleg over onze gear, editing, audio, sound-design & colour grading.
  • Een-op-een sessies waarin je specifieke en persoonlijke feedback krijgt op je werk.
  • Portfolio & website review. Hoe presenteer je jezelf?

Ontwikkel jezelf op zowel creatief als zakelijk vlak

Schuif aan voor onze twee-daagse workshop waar we je meenemen in diepgaande creatieve en zakelijke theorie. Tijdens deze workshop vertellen en delen we alles – without holding back. We delen de dingen die wij op de harde manier hebben moeten leren – de dingen die wij graag hadden gehoord toen we net begonnen met videografie. The good & the bad. Schrijf je snel in, want er zijn gelimiteerde plekken beschikbaar!

VOLGENDE WORKSHOP: EIND APRIL, AMSTERDAM

STAY IN THE LOOP.

Je naam*:

Je bedrijfsnaam*:

Je website*:

Je email-adres*:

Je telefoonnummer*:

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!