U ZOEKT EEN VIDEOGRAAF. U VOND EEN VIDEOGRAAF. WIJ ZIJN THE DREAMERS.

Een trouwfilm van The Dreamers is meer dan een trouwfilm – het is een ervaring. Wij zijn meer dan videografen. Wij zijn dromers – net als jij. Wij dromen met je mee over de perfecte bruiloft, over de perfecte trouwfilm. Wij zien de details die een andere videograaf niet ziet. De trotse blik van je vader. Dat strikje in je haar. Een traan van je oma. Wij zijn persoonlijk. Creatief. Flexibel. Niets is ons te gek, niets is ons te wild. Wij zijn niet zoals anders videografen. Wij geloven niet in ouderwetse trouwfilms. Daarom doen wij het anders: we maken prachtige, cinematische trouwfilms voor ieder budget. En daar gebruiken we alleen de beste apparatuur voor – want voor jouw bruiloft is alleen het allerbeste goed genoeg.

Ook hebben wij Yael in huis. En Yael is, naast een van de beste bruidsvideografen van Nederland, ook een van de weinige vrouwelijke videografen. En dat is fijn. Want alleen een vrouwelijke videograaf kan een bruid op haar huwelijksdag écht begrijpen. Yael snapt waarom het belangrijk is dat dat ene plukje haar perfect zit, en waarom het belangrijk is om een mooi detail te filmen van die speciale oorbellen. En in die details zit het hem. Regelmatig horen we achteraf dat de trouwfilm die wij mochten maken zoveel prachtige details bevat. Dan weten we: a job well done.

DE NIEUWSTE, BESTE APPARATUUR

Als videograaf gebruiken we enkel de nieuwste en beste apparatuur om jullie trouwfilm mee te maken. Zo filmen we met de Blackmagic Cinema Camera. Zoals de naam al doet vermoeden, maken we daar de meest prachtige, cinematische beelden mee!

PERSOONLIJK CONTACT

Tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft hebben jullie al genoeg aan jullie hoofd. Dan is het wel zo fijn om persoonlijk contact te hebben met jullie videograaf. Wil je ons bereiken? Bel of mail ons dan, uiteraard ook buiten kantooruren en in het weekend!

JONG & ENTHOUSIAST

Filmen en monteren is nu al enkele jaren, naast onze hobby en onze passie, ook ons werk. Na de eerste bruiloft die we mochten filmen wisten we het zeker: dit willen we voor altijd blijven doen. Meer over ons te weten komen? Lees dan snel verder bij ‘Over The Dreamers’.

Onze aanpak

 • Kennismakingsgesprek

  Voorafgaand ontmoeten we elkaar een keer. Zo leren we elkaar alvast kennen en bespreken we jullie wensen voor jullie trouwfilm.

 • Brainstorm

  Samen bespreken we ideeën voor jullie trouwfilm. Willen jullie bijvoorbeeld ook een smoelenboek, een shoot of videoboodschappen?

 • De bruiloft

  Op de dag van jullie bruiloft maken wij de video van alle fantastische gebeurtenissen - van het aankleden tot het ja-woord tot de eerste dans.

 • Montage

  Binnen acht tot twaalf weken na jullie huwelijk is de video klaar! Jullie krijgen hem digitaal verstuurd om na te kijken. Is hij zo goed, dan maken we de video af.

 • Ontvangst

  Jullie ontvangen de definitieve versie van jullie trouwfilm digitaal, op dvd of op Blu-Ray. Ook ontvangen jullie alle ruwe beelden op een usb-stick!

Bekijk onze showreel:

ONZE BRUIDSPAREN GEVEN ONS OP THE PERFECT WEDDING GEMIDDELD EEN 9.8!

DON’T TAKE OUR WORD. TAKE THEIRS.

 • Yael and Hugo make our wedding film. In our eyes, the cooperation was perfect, with a briljant film to show for it. Every touching and special moments are beautifully captured forever. The wedding film is better than we could have asked for and we are really, really happy we choose for The Dreamers.

  Coert & Ellen
 • Wat een prachtig werk maakt dit duo, en wat zijn ze goed en leuk! De trouwfilm is een waar kunstwerk geworden. De sfeer, de kleuren en de muziek, alles klopt gewoon. Je voelt en ziet alle emoties en het ziet er allemaal zo prachtig en romantisch uit! Heel bijzonder om de hele dag op deze manier opnieuw te kunnen blijven beleven. Zo fijn om alle gelukkige momenten en al onze lieve familie en vrienden een beetje vast te kunnen blijven houden… Voor altijd. Hugo en Yael, heel erg bedankt!

  Ramon & Stefanie
 • Hugo en Yael, een onwijs leuk stel en zeer professioneel met passie voor hun vak! Bij eerste kennismaking was er direct een klik en onze wensen werden direct vertaald in plannen en leuke ideeën. Met als resultaat een prachtige film met alle mooie momenten van de dag waar we nog jaren van kunnen genieten door heel veel terug te kijken! Absolute aanrader!

  Andre & Berit

Meerdere pakketten om uit te kiezen

Wij geloven in keus. Niet elk bruidspaar heeft een gigantisch budget, terwijl elk bruidspaar wél een prachtige trouwfilm verdient. Daarom werken wij met pakketten. Vanaf al slechts 1.899,- euro kunnen jullie een trouwfilm door ons laten maken. Voordelige video, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor elk budget hebben wij een oplossing. Laat ons met jullie mee dromen!

Benieuwd hoe wij invulling kunnen geven aan jullie budget? Neem contact met ons op en bekijk onze tarieven!

Pre Wedding Video

Vooraf al een pre wedding video opnemen, bijvoorbeeld ter vertoning tijdens het feest? Dat kan al vanaf 299,- euro. Bekijk de pre wedding video-pagina!

Same Day Edit

‘s Avonds al een compilatie van de dag laten zien? Dat is mogelijk met een Same Day Edit. Voor een meerprijs van 399 euro is uw trouwfilm ‘s avonds al klaar!

Video gastenboek

Een perfecte, originele manier om toch persoonlijke felicitaties van al je gasten te kunnen krijgen is het video gastenboek. Bekijk de werkwijze.

Foto + video

Zowel je trouwfilm als je trouwfotografie door ons laten maken? Dan krijg je een hoop extra’s! Bekijk wat we je kunnen bieden.

Waarom The Dreamers?

PERSOONLIJK

BETAALBAAR

FLEXIBEL

HD-BEELD

CREATIEF

DUIDELIJK

In jullie zoektocht naar de perfecte videograaf voor jullie trouwfilm zal jullie vast één ding zijn opgevallen: de kwaliteit van het aanbod wisselt enorm. Simpel gezegd: veel videografen missen een duidelijke visie, gebruiken verouderde apparatuur of zijn gewoon te duur. Zo niet The Dreamers. Wij dromen graag met jullie mee. Onze visie is deze: prachtige, filmische beelden voor een scherpe, betaalbare prijs. De camera’s die wij gebruiken geeft jullie trouwfilm een prachtig, filmisch high definition beeld. Zo krijgt jullie trouwfilm de aantrekkelijkheid van een Hollywood-film. Gecombineerd met onze creativiteit knalt jullie trouwfilm haast van de beeldschermen af. Daarbij hebben jullie, omdat we maar met z’n tweeën zijn, bij ons altijd persoonlijk contact. Wel zo fijn als het om jullie bruiloft gaat. En dan zijn we nog betaalbaar ook! Lees ook eens de ervaringen van onze eerdere bruidsparen, die ons gemiddeld een 9.6 geven!

JULLIE TROUWFILM DOOR ONS LATEN MAKEN?

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!