Onze partners

Totaalfotografie videograaf

Totaalfotografie | Fotograaf

We hebben Ashvin twee jaar geleden ontmoet op de bruiloft van Ersan & Elize. Er was direct een klik – Ashvin heeft hetzelfde enthousiasme voor mooie, vette beelden als wij. Als wij samen een fotoshoot doen inspireren we elkaar, krijgen we energie van elkaar. Oftewel: we zijn een goed team! Ashvin zijn stijl omschrijft hij als helder, een vleugje romantiek maar vooral ook journalistiek.

Raisa Zwart Photography Fine Art Fotograaf Partner The Dreamers Videograaf

Raisa Zwart Photography | Fotograaf

Raisa is een fine art fotografe – het Pinterest stijltje, zeg maar. Als hopeloos romantisch en prachtig mooi je ding is, dan moet je zeker eens kijken op de website van Raisa!

De-Kievit-Bruiloften-logo-x-klein copy

De Kievit Bruiloften | Fotograaf

Marvin en Angela zijn een stel, net als wij, en komen ook altijd met z’n tweeën – wel zo gezellig! Hun fotografie is fris, tijdloos en relaxt. Zonder dat je doorhebt dat ze er zijn schudden ze zo een hoop mooie foto’s uit hun mouw. Ze zijn erg creatief en zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt voor de camera!

TE LEUK TROUWEN styling wedding stylist bohemian vintage partner The Dreamers Videograaf Trouwfilm

Te Leuk Trouwen | Wedding Styling

The hardest working people in showbizz, dat moeten Tim & Esther van TE LEUK TROUWEN zijn. TE LEUK TROUWEN staat voor hippe, unieke bruiloften op elke locatie die jullie wensen. Tim & Esther staan voornamelijk bekend om bruiloften op unieke buitenlocaties: midden in het bos, de duinen of in de achtertuin! Zij brengen de professionaliteit van eventmanagement en styling bij elkaar. En met een opslagruimte zo groot als een klein dorp weten ze altijd een uniek concept neer te zetten.

Astrid Blauww videograaf

Astrid Blaauw | Weddingplanner

Astrid is een weddingplanner die jullie zorgeloos laat genieten van de voorbereidingen van jullie huwelijk en ontspannen laat toeleven naar deze mooie dag. Astrid zorgt ervoor dat jullie bruiloft tot in de puntjes is geregeld. Uit eerste hand hebben we meegemaakt hoe fijn dit is! Ook kan Astrid de taak van ceremoniemeesterschap verzorgen, zodat iedereen volop kan genieten van jullie huwelijksdag en dat alles perfect verloopt.

Best Day Ever events styling weddingplanner partner The Dreamers Videograaf

Best Day Ever Events | Weddingplanner & Styling

Jullie bruiloft transformeren tot een echte Pinterest-wedding? Met haar vrachtwagen vol spullen doet Nailia dat in een handomdraai! Voor haar inspanningen als styliste won ze vorig jaar zelfs de Dutch Wedding Award – en toevallig kreeg ze die voor een bruiloft waar wij bij waren: die van Jon & Esther!

Superlips Cakes Logo

Sugarlips Cakes | Bruidstaarten & Sweet Tables

Sugarlips Cakes uit Utrecht is het bedrijf van Luc & Tam, twee ontzettend lieve mensen die werkelijk de sterren van de hemel kunnen bakken. Als je voor een bruidstaart van Sugarlips kiest, weet je een ding zeker: die taart gaat op (laat dat maar aan ons over). Sugarlips Cakes is tevens winnaar van de Dutch Wedding Award in 2014!

Centprent logo Eline van Brussel

Centprent | Graphic Design & trouwkaarten

Centprent is de naam van grafisch ontwerpster Eline van Brussel, die de meest fantastische en gedetailleerde schetsen, tekeningen en aquarellen uit haar mouw weet te schudden. Eline is ontzettend creatief en denkt graag met jullie mee. Een absolute aanrader als jullie naar iets speciaals op zoek zijn!

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!