Extra opties

Een greep uit de extra opties die wij aanbieden.

Altijd inclusief: de trouwfilm

Ons paradepaardje: jullie bruiloft in een prachtige, cinematische trouwfilm van 5 tot 7 minuten.

Waan je voor even weer terug op jullie mooiste dag. Deel hem met je familie, met je vrienden, kennissen en collega’s – of hou hem gewoon voor jullie samen. Voorzien van geloften, speeches en andere audio: een trouwfilm van The Dreamers is zo persoonlijk als het maar kan.

De trouwfilm zit inbegrepen in elk pakket.

Optioneel: de documentaire

Als je geen genoeg kunt krijgen van jullie bruiloft, is er de documentaire-montage.

Een documentaire-montage biedt meer ruimte voor geloften, speeches, stukken van de ceremonie en andere gebeurtenissen op jullie bruiloft. Perfect voor een avond met familie en vrienden, om de complete dag nog eens te herleven.

De documentaire-montage zit inbegrepen bij pakket 3 en pakket 4, maar is ook bij te boeken bij pakket 1 & 2.

Optioneel: de ceremonie

Een ceremonie is al lang niet meer een verplicht nummertje. Persoonlijk en op jullie afgestemd, zo zien we het graag. Zeker als jullie hebben gekozen voor een leuke trouwambtenaar, een BABS of misschien zelfs een familielid of vriend / vriendin om jullie te trouwen, is het vaak leuk om de gehele ceremonie nog eens terug te kijken.

De montage van de gehele ceremonie zit standaard bij de pakketten 2, 3 en 4.

Optioneel: Trailer (90s)

Omdat het wachten op de film soms best moeilijk kan zijn, bieden we de mogelijkheid een korte trailer af te nemen. Binnen een week na de bruiloft al een stukje film kunnen delen met jullie vrienden en familie! Perfect voor op sociale media zoals Facebook (90s) en Instagram (60s).

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Pakket 3.

€ 4.250 € 4.850

10 Uur aanwezigheid  11 uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Wedding clip (5-7 minuten)

+ Drone

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

– Gepersonaliseerde Blu-Ray

Zelf een pakket samenstellen?

Wij geloven in keus, want niet ieder bruidspaar heeft dezelfde wensen. Misschien hebben jullie slechts negen uur aanwezigheid nodig? Of willen jullie graag een Same Day Edit of de 4K upgrade bijboeken? Misschien leent jullie locatie zich wel uitstekend voor het vliegen met een drone, of willen jullie extra USB-sticks bijbestellen voor jullie ouders en getuigen?

Benieuwd hoe wij invulling kunnen geven aan jullie budget?

> Neem contact met ons op.

Optioneel: 4K upgrade

Een van de voordelen van de camera’s waarmee wij werken, de Blackmagic Ursa Mini, is dat deze in 4K kunnen schieten. 4K is maar liefst vier keer de resolutie van Full HD, de huidige standaard – en met het oog op de toekomst een absolute uitkomst. Een trouwfilm in 4K is namelijk ultiem future-proof. Daar genieten jullie over tientallen jaren nog steeds van!

Een 4K upgrade is bij te boeken tegen een vast tarief. Neem contact met ons op voor meer details.

Optioneel: Drone

Vanaf dit seizoen een nieuwe toevoeging aan ons arsenaal: de drone. Als jullie locatie zich goed leent voor het maken van luchtbeelden, is het een optie om te kiezen voor een drone. Met een drone zijn spectaculaire shots mogelijk die vroeger ondenkbaar waren. Let wel goed op de (lokale) regelgeving: zo is het verboden om boven dichtbevolkt gebied of in de buurt van een luchthaven te vliegen met een drone.

Geïnteresseerd in het bijboeken van een drone? Neem contact met ons op voor meer details.

Optioneel: Speeches

Willen jullie achteraf kunnen genieten van de volledige speeches? Of wil je ze delen met familie en vrienden? Dat maakt deze optie mogelijk. Tijdens de bruiloft nemen wij alle speeches helemaal op zodat je geen enkel moment mist en deze altijd terug kunt kijken. Tip: met een tweede videograaf filmen wij ook jullie reactie en die van de gasten en mis je geen enkel moment van de speeches. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Optioneel: Pre- / Post-Wedding Shoot

Alvast wennen aan de camera? Geen zin om op jullie bruiloft weg te moeten van jullie gasten? Kies voor een pre- of post-wedding shoot! Tijdens een pre- of post-wedding shoot gaan we samen met jullie naar een mooie of bijzondere plek, en nemen we goed de tijd voor jullie. Perfect ter aanvulling van jullie film!

Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Optioneel: Full Coverage

Een welkomsdiner de avond voor de bruiloft? Een lunch de dag erna? Een lang weekend met alle gasten in het buitenland? In veel gevallen is het zonde om dit niet te laten filmen, zeker als jullie speeches of andere verassingen verwachten. Uiteraard is het mogelijk om voor full coverage te kiezen: zo zijn wij overal bij en hoeven jullie helemaal niks te missen in de trouwfilm.

Extra kosten in overleg. Neem contact met ons op voor een (aangepaste) offerte!

Love what we do?

Drop us a line & check our availability.

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!