We are The Dreamers.

Dromers van dromen, makers van trouwfilms. Unieke storytelling waarbij echte, pure emotie voorop staat.

Een trouwfilm van The Dreamers is meer dan een trouwfilm – het is een ervaring. Wij zijn meer dan videografen. Wij zijn dromers – net als jij. Wij dromen met je mee over de perfecte bruiloft, over de perfecte trouwfilm. Wij zien de details die een ander niet ziet. De trotse blik van je vader. Dat strikje in je haar. Een traan van je oma. Wij zijn persoonlijk. Creatief. Flexibel. Niets is ons te gek, niets is ons te wild. Wij zijn niet zoals andere videografen. Wij geloven niet in ouderwetse trouwfilms. Daarom doen wij het anders: we maken prachtige, cinematische trouwfilms. En daar gebruiken we alleen de beste apparatuur voor – want voor jouw bruiloft is alleen het allerbeste goed genoeg.

Ook hebben wij Yael in huis. En Yael is, naast een van de beste bruidsvideografen van Nederland, ook een van de weinige vrouwelijke videografen. En dat is fijn. Want alleen een vrouwelijke videograaf kan een bruid op haar huwelijksdag écht begrijpen. Yael snapt waarom het belangrijk is dat dat ene plukje haar perfect zit, en waarom het belangrijk is om een mooi detail te filmen van die speciale oorbellen. En in die details zit het hem. Regelmatig horen we achteraf dat de trouwfilm die wij mochten maken zoveel prachtige details bevat. Dan weten we: a job well done.

In 2015 werd onze inzet erkend door de Dutch Wedding Awards: we mochten een nominatie ontvangen voor beste videograaf van Nederland!

Hugo & Yaël

The Dreamers zijn Yaël en Hugo, al bijna tien jaar een team, en in augustus 2016 zijn we zelf getrouwd. Wij begrijpen als geen ander waarom een bruiloft zo mooi is, welke momenten jullie willen koesteren en wat de waarde van een trouwfilm is.

Het is zo mooi om terug te kunnen naar de energie en emotie van jullie bruiloft – al is het maar voor even. Om jullie gezichten te kunnen zien, de gezichten van jullie familie en vrienden. Het intense geluk en de oprechte vreugde. Wij voelen ons bevoorrecht deze momenten met onze bruidsparen te mogen delen, en weten dan ook zeker dat wij het mooiste beroep van de wereld hebben.

> Lees meer over ons.

Cinematic, high-end wedding films.

Door onze studie journalistiek zijn we als geen ander bekend met het belang van storytelling – het vertellen van eerlijke, mooie verhalen vol emotie en details. Dat maakt dat wij een unieke, verhalende stijl hebben ontwikkeld voor onze trouwfilms.

Daarnaast gebruiken wij enkel de nieuwste en beste apparatuur om jullie trouwfilm mee te maken. Zo filmen we met de Blackmagic Ursa Mini Pro – een echte cinema-camera, in ons in staat stelt om prachtige, cinematische beelden te maken.

> Bekijk ons portfolio

Samir + Atva / Ourika, Marokko:

Love what we do?

Drop us a line & check our availability.

Pakket 3.

– 10 Uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Wedding clip (5-7 minuten)

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

– Gepersonaliseerde Blu-Ray

Tarieven

Wij bieden een basis van vier verschillende pakketten, aan te passen en uit te breiden naar wens. Misschien hebben jullie slechts negen uur aanwezigheid nodig? Of willen jullie graag een Same Day Edit of de 4K upgrade bijboeken? Misschien leent jullie locatie zich wel uitstekend voor het vliegen met een drone, of willen jullie extra USB-sticks bijbestellen voor jullie ouders en getuigen?

> Bekijk onze tarieven

Prachtige presentatie

Ons doel is altijd om jullie trouwfilm zo snel mogelijk af te maken, maar omdat we erg perfectionistisch zijn duurt het soms wat langer dan gemiddeld. Wij willen namelijk de mooist mogelijke films voor jullie maken. Jullie ontvangen de trouwfilm eerst als digitale download.

Naast jullie (digitale) trouwfilm bieden we ook een fysieke herinnering aan jullie dag: een handgemaakte doos van glas en koper, met daarin een houten USB-stick en optioneel een gepersonaliseerde Blu-Ray. Prachtig op elke koffietafel.

Ook uitstekend geschikt als cadeau voor bijvoorbeeld jullie ouders, getuigen of ceremoniemeesters. Bij elk pakket zit standaard een glazen doos inbegrepen.

Wedding-USB-stick-packaging-box-design-film-dreamers-videographer-photographer-750px

Onze werk was te zien op:

Let’s meet.

Verliefd op ons werk, en benieuwd naar de mensen achter The Dreamers?

Wij ontvangen jullie graag bij ons thuis in Amsterdam om jullie bruiloft en ideeën eens rustig door te spreken, onder het genot van een goede kop koffie. Dat kan ook in de avonduren en soms zelfs in het weekend! Lukt het jullie niet om naar Amsterdam te komen? Dan kunnen we ook gewoon een gesprek via Skype inplannen.

Tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft hebben jullie al genoeg aan jullie hoofd. Dan is het wel zo fijn om persoonlijk contact te hebben met jullie videograaf.

> Wil je ons bereiken? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!