We are The Dreamers.

Dromers van dromen, makers van trouwfilms. Unieke storytelling waarbij echte, pure emotie voorop staat.

Een trouwfilm van The Dreamers is meer dan een trouwfilm – het is een ervaring, een document van jullie liefde. Wij zijn meer dan videografen. Wij zijn dromers – net als jij. Als er iets is dat onze films uniek maakt, is het wel dat deze melancholisch zijn: ze vertellen het verhaal áchter de bruiloft – het verhaal van jullie. Wáárom zeggen jullie ‘ja’? Wat definieert jullie liefde? Via een cinematische mix van beelden, geluid en gesproken woord (zoals geloften of speeches) creëren wij een unieke trouwfilm waar jullie de rest van het leven van gaan genieten – en dat zonder dat jullie echt doorhebben dat wij er zijn.

Wij houden van emotie, van ongedwongen momenten. Van beelden met veel kleur en contrast. Emotionele bruiloften en goede feesten. Van natuurlijk tot dramatisch licht. The perfect picture. Onze films laten zich typeren door een veelvoud van echte, pure momenten. De trotse blik van een vader. Een traan van een oma. Dat zenuwachtige gevoel in de ochtend, de euforie na de ceremonie. The Dreamers zijn perfectionisten. We weten dat we een film maken die jullie later met de kleinkinderen zullen kijken – so it better be perfect.

Hugo & Yaël

The Dreamers zijn Yaël en Hugo, al bijna tien jaar een team, en in augustus 2016 zijn we zelf getrouwd. Wij begrijpen als geen ander waarom een bruiloft zo mooi is, welke momenten jullie willen koesteren en wat de waarde van een trouwfilm is.

Het is zo mooi om terug te kunnen naar de energie en emotie van jullie bruiloft – al is het maar voor even. Om jullie gezichten te kunnen zien, de gezichten van jullie familie en vrienden. Het intense geluk en de oprechte vreugde. Wij voelen ons bevoorrecht deze momenten met onze bruidsparen te mogen delen, en weten dan ook zeker dat wij het mooiste beroep van de wereld hebben.

> Lees meer over ons.

Cinematic, high-end wedding films.

Door onze studie journalistiek zijn we als geen ander bekend met het belang van storytelling – het vertellen van eerlijke, mooie verhalen vol emotie en details. Dat maakt dat wij een unieke, verhalende stijl hebben ontwikkeld voor onze trouwfilms.

Daarnaast gebruiken wij enkel de nieuwste en beste apparatuur om jullie trouwfilm mee te maken. Zo filmen we met de Blackmagic Ursa Mini Pro – een echte cinema-camera, die ons in staat stelt om prachtige, cinematische beelden te maken.

> Bekijk ons portfolio

Samir + Atva / Ourika, Marokko:

Love what we do?

Drop us a line & check our availability.

Pakket 3.

– 10 Uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Wedding clip (5-7 minuten)

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

– Gepersonaliseerde Blu-Ray

Tarieven

Wij bieden een basis van vier verschillende pakketten, aan te passen en uit te breiden naar wens. Misschien hebben jullie slechts negen uur aanwezigheid nodig? Of willen jullie graag een Same Day Edit of de 4K upgrade bijboeken? Misschien leent jullie locatie zich wel uitstekend voor het vliegen met een drone, of willen jullie extra USB-sticks bijbestellen voor jullie ouders en getuigen?

> Bekijk onze tarieven

Jeroon + Estelle / Vogelenzang, NL

Onze werk was te zien op:

Let’s meet.

Verliefd op ons werk, en benieuwd naar de mensen achter The Dreamers?

Wij ontvangen jullie graag bij ons thuis in Amsterdam om jullie bruiloft en ideeën eens rustig door te spreken, onder het genot van een goede kop koffie. Dat kan ook in de avonduren en soms zelfs in het weekend! Lukt het jullie niet om naar Amsterdam te komen? Dan kunnen we ook gewoon een gesprek via Skype inplannen.

Tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft hebben jullie al genoeg aan jullie hoofd. Dan is het wel zo fijn om persoonlijk contact te hebben met jullie videograaf.

> Wil je ons bereiken? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!