fbpx

Tips voor leveranciers

Mensen met wie wij fijn samenwerken, en waar we fan van zijn.

Fotograaf: Luther Fotografie

Luther: “Ik heb een verlangen. Dat verlangen zit diep in mij. Liefde in beeld brengen op een zo integer en creatief mogelijke manier. Noem het moderne, creatieve en journalistieke bruidsfotografie als je wilt. Ik noem het een verlangen om het bruidspaar beelden te leveren die impact maken en daardoor voor altijd belangrijk voor hen zal zijn (en voor hun familie en vrienden).

 Hoe ik dat doe? Het is een simpel woord, maar zo belangrijk voor mij. Contact. Echt contact maken met jullie als bruidspaar. Maar ook met de mensen waar jullie van houden op de trouwdag. Op die manier kan ik dichtbij mensen komen en jullie dag integer en creatief in beeld brengen. Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten.

Stijl: moody, journalistiek

http://www.lutherfotografie.nl/

Fotograaf: Raisa Zwart

Raisa: “Liefde, daar geloof ik echt in! Ik blijf het zo bijzonder en mooi vinden dat twee mensen ervoor kiezen om hun leven samen door te brengen, om altijd bij elkaar te blijven en zowel mooie als moeilijke tijden te delen. Bruiloften vind ik geweldig, en het is dan ook een eer om al deze prachtige dagen van bruidsparen te mogen fotograferen. 

Graag ben ik meer dan ‘alleen’ jullie fotograaf: iemand waarbij jullie je op je gemak voelen, waarbij je ook terecht kunt voor inspiratie / tips voor jullie bruiloft, iemand die precies weet wat jullie belangrijk vinden waardoor ik in mijn foto’s een uniek verhaal vertellen. Waarmee ik uiteindelijk een album creëer dat generaties lang mee gaat en waardoor jullie de dag telkens opnieuw beleven.

Stijl: fine art, dromerig, licht

http://raisazwart.com

Fotograaf: Leonard Walpot

Leonard: “Het verhaal van jullie bruiloft, zoals het écht was. Bij het fotograferen van een bruiloft gaat het voor mij om het vertellen van jullie verhaal. Het bewaren van kostbare momenten en bijzondere emoties, dat is wat een bruiloft zo bijzonder maakt. Er is geen andere dag in je leven waar zoveel mensen om wie jullie samen geven bij elkaar komen en samen lachen, huilen en de liefde vieren. De foto’s van jullie bruiloft zijn een prachtig middel om die herinneringen te kunnen koesteren.

Ik werk op een ongedwongen en relaxte manier. Dus geen geposeerde en geregisseerde foto’s, maar het vastleggen van de dag zoals het echt is. Natuurlijk is er een plaats voor een fotoshoot als jullie dat willen, maar ook dat gaat op een prettige en losse manier. Het draait in alles om jullie en jullie bruiloft. Storytelling zou je kunnen zeggen. Op een journalistieke, maar ook hele persoonlijke manier.

Stijl: journalistiek, ongedwongen

https://www.leonardwalpot.nl

Fotograaf: Marvin de Kievit

Marvin: “Man, je bent twee meter lang. Hoe kan het dat mensen jou niet opmerken als je foto’s maakt?’ Ja, dat vraag ik me soms ook af. Misschien is het een houding die ik mezelf heb aangeleerd, juist omdat ik zo lang ben.

Pak ik mijn camera op, dan verdwijn ik en laat mij verrassen door bewegingen en composities, door licht en schaduw.Als trouwfotograaf reis ik onopvallend met het bruidspaar mee. De foto’s die ik maak vertellen het verhaal van een dag die voorbijvloog. Voor mij begint jullie huwelijksreis zodra ik jullie ontmoet.

Ik fotografeer de bruid en de bruidegom als zij zich klaarmaken voor de dag, zijn betoverde blik als hij haar voor de eerste keer ziet; het schaterlachen van vriendinnen bij een speech, de trotse ouders en grootouders en de kinderen die spelen en snoepen van de taart.

Stijl: journalistiek, kleurrijk

https://dekievitbruiloften.nl

Love what we do?

Drop us a line & check our availability.

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!