Ons verhaal

Yaël Ovadia & Hugo van Dijke

Cinematografen bij The Dreamers

Wij zijn The Dreamers: Yaël Ovadia en Hugo van Dijke. Yaël is 26 jaar, Hugo is 25 jaar en wij wonen in Amsterdam. Sinds vijf jaar zijn wij professionele videografen, en sinds 2013 doen wij dat full-time. Voorheen deden we dat als Yago Producties – tegenwoordig als The Dreamers. Yaël filmde in 2012 onze eerste bruiloft, die van Menno en Jody, en meteen wist ze dat ze dat voor altijd wilde doen. Bij de volgende bruiloft ging Hugo ook mee, waarna ook hij verkocht was. Omdat wij zelf ook een stel zijn – en sinds maart 2015 zelf ook verloofd!  – begrijpen wij onze stellen als geen ander. Inmiddels weten wij het zeker: wij hebben de mooiste baan die er bestaat.

2015 Portret Yaël & Hugo Italië-29_N9A0767
Yael en HugoFoto door Joshua D'Hondt

Voor filmmakers: mentoring & coaching

Featured on:

Ambassadeurs van Blackmagic Design

Blackmagic Design

The Dreamers zijn tegendraads. Dat blijkt ook uit het feit dat wij al ruim twee jaar bruiloften schieten met echte Cinema Camera’s. En met succes! In de zomer van 2015 zijn wij – als enige wedding cinematographers van de wereld – aangesteld als ambassadeurs van Blackmagic Design, een internationaal technologiebedrijf waar we al een aantal jaar de Cinema Camera’s van gebruiken. Na het zien van onze trouwfilms kregen we een uitnodiging om eens langs te komen op het Europese kantoor van Blackmagic in Manchester, waar we ook meteen een tutorial-reeks mochten draaien die internationaal gedistribueerd zal worden. Een enorme eer natuurlijk! Met veel trots vertegenwoordigen we het bedrijf met onze trouwfilms.

Cinema Camera’s vs. spiegelreflex

Veel andere videografen werken met spiegelreflexcamera’s – fototoestellen. En hoewel wij ook ooit zijn begonnen met een spiegelreflex, stapten we daar al snel vanaf: we vonden de kwaliteit simpelweg niet toereikend genoeg. We vinden het belangrijk dat wij als The Dreamers enkel het beste mogelijke plaatje konden bieden. Daarom hebben we de overstap gemaakt naar de Blackmagic Cinema Camera: een camera gemaakt voor film, niet een fototoestel met een filmfunctie. De Cinema Camera presteert op bijna elk vlak beter dan een DSLR: een grotere resolutie, een scherper beeld, betere kleuren en een veel breder dynamisch bereik (het verschil tussen het lichtste en het donkerste punt in je beeld). En dat verschil kun je zien!

Jullie trouwfilm door ons laten maken?

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!