Mentoring & coaching

Wij hebben het geluk dat wij van onze grote passie onze carrière hebben kunnen maken, en gedurende de jaren hebben wij flink wat kennis vergaard. Veel trial & error, existentiële brainstorm-sessies (met leuke vragen als ‘Waarom doen we wat we doen? Wat vinden wij belangrijk? Waar staan wij voor?’) en voornamelijk heel veel bruiloften later zijn we waar we nu zijn. Maar we hebben altijd iets gemist in ons werk: de mogelijkheid om onze kennis en ervaring te delen met anderen.

Daarom zijn we met mentoring & coaching begonnen – zowel live als via Skype. Ons doel is om zo veel mogelijk filmmakers, (bruiloft-) videografen en anderen te helpen hun doelen te bepalen, te identificeren wat ze tegenhoudt en om ze te helpen worden wie ze willen zijn.

Omdat elke situatie anders is, stellen we een persoonlijk en individueel plan op zodat we je het beste kunnen helpen – of dat nou is door je werk van feedback te voorzien, je doelen te bepalen of simpelweg door je te helpen met technische vragen die je misschien wel hebt. De talking points bepaal je zelf – dus laat ons vooral weten waar je informatie over wil krijgen!

Een mentorsessie inplannen?

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!