Showreel 2016

 In Blog, Bruiloft videograaf, Huwelijk video, Showreel, Trouwfilm, Video, Videograaf

They say life is but a dream – en dat is voor ons helemaal waar. Om te kunnen leven van prachtige bruiloft naar prachtige bruiloft, om zoveel verschillende mensen te mogen ontmoeten, om allerlei prachtige plekken te bezoeken – ons leven is echt een droom. 2015 zullen we nooit vergeten: het is het jaar waarin we onze eerste destination wedding mochten doen, waarin we tot ambassadeur van een van de coolste merken werden benoemd en waarin onze films op enkele grote internationale wedding blogs verschenen. En als kers op de taart kwam Hugo dit jaar met een aanzoek, zodat we volgend jaar zelf ook mogen trouwen!

Wij voelen ons gezegend dat we al deze verschillende verhalen mochten vastleggen, dat we de kans kregen om zoveel pure emotie van zo dichtbij mee te mogen maken, dat we het complete vertrouwen kregen van onze bruidsparen. Zonder hen waren we nooit zo ver gekomen.

Met veel trots presenteren wij onze nieuwe showreel – met veel (maar niet alle) hoogtepunten van het seizoen. Laat ons weten wat je er van vindt!

They say life is but a dream. But isn’t life.. Just a little.. Better?

Liefs,

Yaël & Hugo

Leave a Comment

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!