Onze tarieven

Een basis van vier verschillende pakketten, aan te passen en uit te breiden naar wens.

Pakket 1.

€ 4.000

– 8 Uur aanwezigheid

– 1 Cinematographer

– Wedding clip (5-7 minuten)

 

 

 

Pakket 2.

€ 4.400

– 10 Uur aanwezigheid

– 1 Cinematographer

– Wedding clip (5-7 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

Pakket 3.

€ 5.250

– 10 Uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Wedding clip (5-7 minuten)

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

Pakket 4.

€ 5.650

– 12 Uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Wedding clip (5-7 minuten)

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

Altijd inclusief: de trouwfilm

Ons paradepaardje: jullie bruiloft in een prachtige, cinematische trouwfilm van 5 tot 7 minuten.

Waan je voor even weer terug op jullie mooiste dag. Deel hem met je familie, met je vrienden, kennissen en collega’s – of hou hem gewoon voor jullie samen. Voorzien van geloften, speeches en andere audio: een trouwfilm van The Dreamers is zo persoonlijk als het maar kan.

De trouwfilm zit inbegrepen in elk pakket.

Optioneel: de documentaire

Als je geen genoeg kunt krijgen van jullie bruiloft, is er de documentaire-montage.

Een documentaire-montage biedt meer ruimte voor geloften, speeches, stukken van de ceremonie en andere gebeurtenissen op jullie bruiloft. Perfect voor een avond met familie en vrienden, om de complete dag nog eens te herleven.

De documentaire-montage zit inbegrepen bij pakket 3 en pakket 4, maar is ook bij te boeken bij pakket 1 & 2.

Optioneel: de ceremonie

Een ceremonie is al lang niet meer een verplicht nummertje. Persoonlijk en op jullie afgestemd, zo zien we het graag. Zeker als jullie hebben gekozen voor een leuke trouwambtenaar, een BABS of misschien zelfs een familielid of vriend / vriendin om jullie te trouwen, is het vaak leuk om de gehele ceremonie nog eens terug te kijken.

De montage van de gehele ceremonie zit standaard bij de pakketten 2, 3 en 4.

Pakket 3.

€ 2.800 € 3.325

10 Uur aanwezigheid  11 uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Wedding clip (5-7 minuten)

+ Same Day Edit

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

– Gepersonaliseerde Blu-Ray

Zelf een pakket samenstellen?

Wij geloven in keus, want niet ieder bruidspaar heeft dezelfde wensen. Misschien hebben jullie slechts negen uur aanwezigheid nodig? Of willen jullie graag een Same Day Edit of de 4K upgrade bijboeken? Misschien leent jullie locatie zich wel uitstekend voor het vliegen met een drone, of willen jullie extra USB-sticks bijbestellen voor jullie ouders en getuigen?

Benieuwd hoe wij invulling kunnen geven aan jullie budget?

> Neem contact met ons op.

Optioneel: Social Media Trailer

Omdat het wachten op de film soms best moeilijk kan zijn, bieden we de mogelijkheid een korte trailer af te nemen. Binnen een week na de bruiloft al een stukje film kunnen delen met jullie vrienden en familie! Perfect voor op sociale media zoals Facebook (90s) en Instagram (60s).

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Optioneel: 4K upgrade

Een van de voordelen van de camera’s waarmee wij werken, de Blackmagic Ursa Mini, is dat deze in 4K kunnen schieten. 4K is maar liefst vier keer de resolutie van Full HD, de huidige standaard – en met het oog op de toekomst een absolute uitkomst. Een trouwfilm in 4K is namelijk ultiem future-proof. Daar genieten jullie over tientallen jaren nog steeds van!

Een 4K upgrade is bij te boeken tegen een vast tarief. Neem contact met ons op voor meer details.

Optioneel: Drone

Vanaf dit seizoen een nieuwe toevoeging aan ons arsenaal: de drone. Als jullie locatie zich goed leent voor het maken van luchtbeelden, is het een optie om te kiezen voor een drone. Met een drone zijn spectaculaire shots mogelijk die vroeger ondenkbaar waren. Let wel goed op de (lokale) regelgeving: zo is het verboden om boven dichtbevolkt gebied of in de buurt van een luchthaven te vliegen met een drone.

Geïnteresseerd in het bijboeken van een drone? Neem contact met ons op voor meer details.

Optioneel: Same Day Edit

Met een Same Day Edit – oftewel een after dinner film – kunnen jullie en jullie gasten ’s avonds al genieten van de clip. Ideaal om te vertonen aan het begin van het feest, en zeker als jullie veel nieuwe gasten mogen verwelkomen. Een Same Day Edit zorgt ervoor dat deze nieuwe gasten meteen een goed beeld hebben van jullie dag, waardoor het feest direct los kan barsten. Een Same Day Edit is ook leuk als verrassing

De kosten voor een Same Day Edit zijn € 400,-. Meer informatie? Neem contact met ons op!

the-dreamers-trouwfilm-videograaf-amsterdam-wedding-video-videographer-color-correction-kleurcorrectie the-dreamers-trouwfilm-videograaf-amsterdam-wedding-video-videographer-color-correction-kleurcorrectie-after

Altijd inclusief: advanced color grading

The Dreamers zijn perfectionisten, daarom nemen we slechts een gelimiteerd aantal bruiloften per jaar aan zodat we kunnen garanderen aan elke bruiloft veel tijd te kunnen besteden. Een van de dingen waar we altijd veel tijd aan besteden is geavanceerde kleurcorrectie en grading. Wij houden van kleur en contrast – het maakt onze films mooier en beter. Dit zit standaard inbegrepen bij elke film, en dus bij elk pakket.

Optioneel: Pre- / Post-Wedding Shoot

Een Pre Wedding Video heeft meerdere voordelen: zo is het de perfecte gelegenheid om jullie verhaal vast te leggen. De Pre Wedding Video kunnen jullie vervolgens gebruiken bij jullie uitnodiging, om te vertonen tijdens jullie bruiloft of om later aan de kinderen te laten zien. Een tweede voordeel is dat je alvast aan de camera kunt wennen. Lekker ontspannen zoeken we een mooie of bijzondere locatie op (het stadscentrum, het bos, etc), waar we alle tijd nemen om jullie op je gemak te stellen.

De kosten voor een Pre Wedding Video zijn 400,- euro en het duurt ongeveer twee uur. Meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Love what we do?

Drop us a line & check our availability.

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!