We are The Dreamers.

Dromers van dromen, makers van trouwfilms. Unieke storytelling waarbij echte, pure emotie voorop staat.

Een trouwfilm van The Dreamers is méér dan een trouwfilm – het is een ervaring, een document van jullie liefde. Wij zijn meer dan videografen. Wij zijn dromers – net als jij. Als er iets is dat onze films uniek maakt, is het wel dat deze melancholisch zijn: ze vertellen het verhaal áchter de bruiloft – het verhaal van jullie. Wáárom zeggen jullie ‘ja’? Wat definieert jullie liefde? Via een cinematische mix van beelden, geluid en gesproken woord (zoals geloften of speeches) creëren wij een unieke trouwfilm waar jullie de rest van het leven van gaan genieten – en dat zonder dat jullie echt doorhebben dat wij er zijn.

Wij houden van emotie, van ongedwongen momenten. Van beelden met veel kleur en contrast. Emotionele bruiloften en goede feesten. Van natuurlijk tot dramatisch licht. The perfect picture. Onze films laten zich typeren door een veelvoud van echte, pure momenten. De trotse blik van een vader. Een traan van een oma. Dat zenuwachtige gevoel in de ochtend, de euforie na de ceremonie. The Dreamers zijn perfectionisten. We weten dat we een film maken die jullie later met de kleinkinderen zullen kijken – so it better be perfect.

Hugo & Yaël

The Dreamers zijn Yaël en Hugo, al bijna tien jaar een team, en in augustus 2016 zijn we zelf getrouwd. Samen met onze dochter Liorah wonen wij in Amsterdam. Mensen vragen ons wel eens hoe het is om als man en vrouw samen te werken. Gaat dat wel goed? In ons geval kunnen we ons geen betere situatie voorstellen: niet alleen houden we van ons werk en gaan we elke bruiloft weer vol passie en enthousiasme in, ook vullen we elkaar juist perfect aan. Hugo is technisch en precies, Yaël heeft een sixth-sense voor emoties en weet altijd snel een connectie met mensen te maken. Hugo is van de details, Yaël van de momenten.

Wij begrijpen als geen ander wat de waarde van een trouwfilm is – een document vol dierbare momenten en personen, die jullie nog tientallen jaren zullen bekijken. Samen, met vrienden en familie, met jullie kinderen.. Het is zo mooi om terug te kunnen naar de energie en emotie van jullie bruiloft – al is het maar voor even. Om jullie gezichten te kunnen zien, de gezichten van jullie familie en vrienden. Het intense geluk en de oprechte vreugde. Wij voelen ons bevoorrecht deze momenten met onze bruidsparen te mogen delen, en weten dan ook zeker dat wij het mooiste beroep van de wereld hebben.

> Lees meer over ons.

Cinematic, high-end wedding films.

Door onze studie journalistiek zijn we als geen ander bekend met het belang van storytelling – het vertellen van eerlijke, mooie verhalen vol emotie en details. Dat maakt dat wij een unieke, verhalende stijl hebben ontwikkeld voor onze trouwfilms – films die je raken. Onze films zijn makkelijk herkenbaar: ze wisselen emotionele momenten af met prachtige, cinematische beelden. Ze zitten vol kleur en contrast. Ze voelen aan als speelfilms – en hebben de beeldkwaliteit die daarbij hoort.

Wij gebruiken namelijk enkel de nieuwste en beste apparatuur om jullie trouwfilm mee te maken. Zo filmen we met de Blackmagic Ursa Mini Pro – een echte cinema-camera, die ons in staat stelt om prachtige, cinematische beelden te maken. Overkill? In onze ogen niet. Want jullie trouwfilm is een film waar je nog tientallen jaren van gaat genieten.

> Bekijk ons portfolio

Trouwfilm Samir + Atva / Ourika, Marokko:

Jullie trouwfilm door ons laten maken?

Stuur ons een mailtje!

Pakket 3.

– 10 Uur aanwezigheid

– 2 Cinematografen

– Trouwfilm (5-7 minuten)

– Documentaire montage (min. 25 minuten)

– Montage van de gehele ceremonie

Tarieven trouwfilm

Wij bieden een basis van vier verschillende pakketten, aan te passen en uit te breiden naar wens. Misschien hebben jullie slechts negen uur aanwezigheid nodig? Of willen jullie graag een drone of de 4K upgrade bijboeken? Misschien leent jullie locatie zich wel uitstekend voor het vliegen met een drone, of willen jullie extra USB-sticks bijbestellen voor jullie ouders en getuigen?

> Bekijk onze tarieven

Trouwfilm Sander + Noor (Queen of Jetlags) / Paris, FR

Onze werk was te zien op:

Let’s meet.

Verliefd op ons werk, en benieuwd naar de mensen achter The Dreamers?

Wij spreken jullie graag om jullie bruiloft en ideeën eens rustig door te spreken, onder het genot van een goede kop koffie. Uiteraard is dit ook mogelijk via Skype of Facetime!

Tijdens de voorbereiding van jullie bruiloft hebben jullie al genoeg aan jullie hoofd. Dan is het wel zo fijn om persoonlijk contact te hebben met jullie videograaf.

> Wil je ons bereiken? Bel of mail ons dan!

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!