Toestemming en naamsvermelding vereist

Op alle video’s en teksten op deze website berust auteursrecht van The Dreamers. Het is niet toegestaan voor bedrijven of particulieren om zonder toestemming video’s of teksten te kopiëren, afdrukken of te publiceren zonder een (volledige) naamsvermelding van The Dreamers of Hugo van Dijke en Yael Ovadia.

Inbreuk auteursrecht van tekst

In het geval van inbreuk op auteursrecht door een gekopieerde tekst van meer van 50 woorden zal een inbreuk op bovenstaande voorwaarden worden vastgelegd met een schermafbeelding. Vervolgens zal er contact worden opgenomen met het dringende verzoek de tekst onmiddellijk te verwijderen en zal er een schikkingsvoorstel worden gestuurd.

Dit schikkingsvoorstel bestaat uit ons normale tarief voor het onrechtmatig gebruik van onze teksten: € 250,-. Bij een ontbrekende toestemming, komt er nog een keer het normale tarief bij (€ 250,-). Bij een ontbrekende naamsvermelding van The Dreamers en / of Hugo van Dijke en Yael Ovadia, komt er nog een keer het normale tarief bij (€ 250,-).

De gekopieerde tekst dient binnen 24 uur te zijn verwijderd. Voor elke dag dat dit niet het geval is, wordt een bedrag van € 150,- in rekening gebracht.

Bij een weigering tot betaling of een uitgebreid verweer zal het dossier worden overgedragen aan een specialist in het auteursrecht. De kosten voor de overdraging zullen worden doorberekend aan de inbreukmaker.

Neem contact met ons op!

Onze beschikbaarheid checken? Meer informatie aanvragen? Stuur ons een email!